MAXMEYER®, NEXA AUTOCOLOR® EN SELEMIX® zijn de topmerken van PPG Industries, een multinational die veel investeert in onderzoek en ontwikkeling. Twee van de drie auto’s die in Europa en Noord-Amerika gemaakt worden, bevatten technologie van PPG Industries. Dit maakt dat deze merken de eerste keus zijn van autofabrikanten en schadeherstelbedrijven.

MAXMEYER® is één van de kwaliteitsmerken van PPG Industries.

Het productenassortiment van MaxMeyer is overzichtelijk, compact en zeer gebruiksvriendelijk. U kunt met de laksystemen van MaxMeyer alle schades snel en vakkundig herstellen. Vanzelfsprekend voldoen alle producten van MaxMeyer aan de strengste Europese milieu-eisen en regelgeving.

De uitstekende kwaliteit, het grote gebruiksgemak én de prijs maken van MaxMeyer een zeer gewild laksysteem.

NEXA AUTOCOLOR® is het topmerk van PPG Industries. PPG Industries werkt wereldwijd nauw samen met de grootste autofabrikanten. Hierdoor zijn wij in staat om u de kleur te kunnen leveren op hetzelfde moment dat u hem op straat ziet.

Nexa Autocolor heeft een hele reeks innovatieve producten waarmee u elke schade onzichtbaar en snel kunt herstellen.

aquabase-small

Welke kleur u ook nodig heeft, u kunt er van uit gaan dat de lak die wij u leveren een perfecte kleurovereenkomst heeft en voldoet aan de zwaarste eisen met betrekking tot glans, duurzaamheid en snelheid.

Vanzelfsprekend voldoen alle producten van Nexa Autocolor aan de strengste Europese milieu-eisen en regelgeving.

In een tijd dat de autoschadeherstelmarkt krimpt, is het verstandig om ook buiten deze markt te kijken en bijvoorbeeld (tuin)meubelen, radiatoren, keukenkastjes te spuiten. Met SELEMIX® System, het meest complete industriële laksysteem van PPG Industries heeft u hiervoor de juiste producten in handen. Het is een flexibel systeem dat uitermate geschikt is voor het spuiten van kleine industriële objecten.

selemix-small

De combinatie van geconcentreerde tinters en binders resulteert in een laksysteem waarmee u aan elke verwachting van de klant voldoet met betrekking tot het resultaat, de kwaliteit en de kosten. Selemix Topcoat is verkrijgbaar in een groot aantal internationale standaardkleuren zoals RAL, Pantone, British Standards en NCS. Elke kleur is verkrijgbaar in verschillende glansgraden. Vanzelfsprekend voldoen de producten van Selemix System aan de strenge eisen op het gebied van milieubescherming en regelgeving.